top of page

UDSTILLINGER

DESIGN & FORMGIVNING

Michael har erfaring med hele processen bag udstillingsdesign. Han både udarbejder de originale konstruktionstegninger og illustrerer den visuelle formidling. Foruden at have designet et utal af udstillinger til København Zoo, har han også lavet spændende løsninger til bl.a. Brorfelde Observatorium mfl., som du kan se her.

KØBENHAVN ZOO

ISBJØRNE, DJÆVLE & ELEFANTER

I løbet af sine 18 år som Grafisk Designer i København Zoo har Michael designet, formgivet og illustreret mange udstillinger til gæsteområder og dyreanlæg. Michael skabte også en ny klart defineret stil til København Zoos generelle dyreskilte. Det grafiske formsprog er ført videre i fokusudstillinger forskellige steder i Haven.

Nedenfor kan du se et udvalg af udstillinger og elementer fra bl.a. isbjørneanlægget Den Arktiske Ring, Norman Fosters Elefanthus og Tasmanien.

Kolonne_Baggrund_DAR.png

DEN ARKTISKE RING

Det store Isbjørneanlæg åbnede i 2013 med en udstilling om livet i Arktis. Michael designede hertil en række isflagekantede bagbelyste glasskilte, der viser dyrelivet på magisk vis.

TUNNELEN

I tunnelen, der går under Roskildevej og forbinder København Zoo mellem Frederiksberg Have og Søndermarken, ses Michaels store illustrationer, trykt i dobbelt lamineret glas, af hvad København Zoo står for og kan tilbyde som naturbevarende instiution.