top of page

ILLUSTRATIONER

VEKTOR & FRIHÅND

Michaels illustrationer kan både være detaljerede og realistiske eller frihåndstegnede og fabulerende. Her kan du se et udvalg af hans illustrationer indenfor kategorierne fugle, pattedyr, smådyr, flora og humørtegninger.

FUGLE

LOKALE & EKSOTISKE ARTER

Fugle er en stor del af Michaels hverdag ved Utterslev Mose, hvor han bor og møder mange forskellige arter, der inspirerer hans illustrationer.

Nedenfor kan du bladre igennem et udvalg af fuglearter Michael har illustreret, som er anvendt på skiltning i forskellige naturområder.

Kolonne_Baggrund_Fugl_Stor.png

PATTEDYR

ROVDYR & GRÆSÆDERE

Michaels illustrationer af pattedyr har en særdeles høj detaljegrad. Fra glimtet i øjet til de mindste knurhår formår han at visualisere dyrene på en realistisk og livagtig måde.

Nedenfor kan du bladre igennem et udvalg af pattedyr Michael har illustreret. Disse illustrationer er ligeledes anvendt på skiltningen ved Vallensbæk Mose.

Kolonne_Baggrund_Egern2.png

SMÅDYR

INSEKTER, PADDER & FISK

Michael har en forkærlighed for nogle af de mindste og mest oversete dyr i naturen. I sin have har han anlagt to vandhuller, hvor smådyr som insekter, padder og fisk får lov at boltre sig.

Nedenfor kan du bladre igennem et udvalg af smådyr og fisk Michael har illustreret. Illustrationerne er anvendt på skiltning og i udstillinger.

Kolonne_Baggrund_Smådyr.png