top of page

BØGER

TEGNINGER & TEKST

Michael også en kompetent forfatter. Her kan du se hans egen bog Sø og Å, som han både har skrevet, illustreret og layoutet. Derudover vil du se bøgerne SPOR I NATUREN og FRØ I FARE, som Michael også har illustreret og layoutet.

SØ & Å

LIVET OVER & UNDER VANDSPEJLET

Bogen Sø & Å - Livet over og under vandspejlet er både skrevet, layoutet og illustreret af Michael. Bogen handler om dyrelivet ved Danmarks søer og åer, og kan bruges af hele familien som guide til at identificere de mest almindelige dyr og planter - plus nogle mindre almindelige, men meget spændende arter.

 

Bogen er udgivet ved forlaget Koustrup & Co og kan købes hos bl.a. Bog & Idé, Saxo og Gucca.

SPOR I NATUREN

FELTHÅNDBOG & NATURVIDEN

Bogen SPOR I NATUREN er layoutet og illustreret af Michael. Bogen er en felthåndbog skrevet af Lars-Henrik Olsen, og beskriver hvad man kan opleve i naturen. Tag den med ud i naturen eller i haven og se, hvilket dyr der har efterladt sig spor, hvilken fugl der har bygget rede, hvilket insekt der har gnavet i træet og meget mere.

 

Bogen er udgivet ved forlaget Koustrup & Co og kan købes hos bl.a. Saxo, Gucca og Spejder Sport.

Bog_Spor_Forside.png

FRØ I FARE

NATURFORMIDLING & HISTORIE

Bogen Frø i Fare er layoutet og illustreret af Michael. Bogen er for børn og fortæller om, hvad der skete på en lille ø, da katastrofen ramte, og klokkefrøerne nær blev udryddet. Det er både en sjov og sand historie, om hvordan vi mennesker heldigvis nogle gange kan hjælpe naturen tilbage i balance.

 

Bogen er skrevet af Susanne Bang og udgivet ved forlaget Forfatterskabet.dk og kan købes hos bl.a. Bog & Idé, Gucca og Legekaeden.

bottom of page